Σάββατο 19 Απριλίου 2014




Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου, 

αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για κάτι που ίσως 

τελικά να σας φανεί ενδιαφέρον και αφορά..



ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και όχι μόνο, τις οποίες κάνουν γνωστές στο ευρύ κοινό, με τη χρήση των υπολογιστών, κινητών , tablet και γενικά του internet αλλά και μέσω  παραδοσιακού μάρκετινγκ!


Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα, δείτε τα αναρτημένα βίντεο και την μαγνητοσκοπημένη παρουσίαση , για να ενημερωθείτε για την OlympicIdea. Κατόπιν επικοινωνήστε μαζί μου και επικοινωνήσουμε ώστε να κατανοήσετε καλύτερα αυτά που είδατε, και να επιλύσουμε όποιες τυχόν απορίες σας έχουν δημιουργηθεί.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ και με παγκόσμια προοπτική ανάπτυξης.Θα ξεκινήσει όμως την παγκόσμια πρώτη της από την Ελλάδα.
Διανύουμε ήδη την εποχή της πληροφορίας και βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με πάρα πολλές και ποικίλες πληροφορίες οι οποίες διεκδικούν μερίδιο του χρόνου μας.Μέσα σε αυτή την πληθώρα και ποικιλία πληροφοριών υπάρχουν και πληροφορίες καλές και ίσως ζωτικής σημασίας. Όμως δύσκολα τις ανακαλύπτουμε αλλά ακόμη και αν τις ανακαλύψουμε είναι τόσες πολλές οι υπόλοιπες που διεκδικούν το χρόνο μας που είναι πολύ πιθανό να τις προσπεράσουμε χωρίς να τις αξιοποιήσουμε. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι τέτοια πρόταση δεν βιώσατε μέχρι τώρα.

Με λίγα λόγια : προσφέρει σε όλους, τη δυνατότητα παράγωγης εισοδήματος, τόσο από τη σύσταση καταστημάτων, όσο και από τη σύσταση καταναλωτών (πολυεπίπεδα), αναδιανέμοντας περισσότερο από το 90% των συνολικών του εισπράξεων ! 

Συνεργαζόμενοι με την Ολυμπιακή Ιδέα, οι επιχειρήσεις κερδίζουν εργαλεία και προβολή σε ποιοτικό στοχευμένο κοινό, οι καταναλωτές αληθινές και συμφέρουσες εκπτώσεις στα ΠΑΝΤΑ και οι συνεργάτες μια απίστευτη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !

Αν επιθυμήτε αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο..



  • Αν έχετε απορίες μπορείτε να μου στείλετε e-mail μέσω της φόρμας αριστερά. 
  • Αν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε και να εγγραφείτε ως μέλη πατήστε εδώ!
  • Αν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε και να εγγραφείτε ως επιχείρηση πατήστε εδώ!
  • Αν επιθυμείτε να πληροφορηθείτε και να εγγραφείτε ως συνεργάτες πατήστε εδώ!
Για να έχετε μια εικόνα από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις πατήστε εδώ!

Τα στοιχεία μου είναι στο μπλε σύννεφο!